Љубов и Секс

4 поинакви порно сајтови за кои веројатно не сте слушнале

4 поинакви порно сајтови за кои веројатно не сте слушнале

Ова не се класични порно сајтови, но сепак спаѓаат во категоријата на порнографски.

Доколку класичните порно сајтови на Интернет Ви станаа здодевни, можеби токму таа здодевност ќе Ви пробуди љубопитност за некој од овие сајтови, за кои не можеме да кажеме дека се вистинско “порно”, но сепак се сметаат за секси.

На нив нема да најдете типично порно содржини, туку малку поинаква порнографија која е помалку артистичка.

Audio Porn

Овој сајт не треба премногу да се опишува, бидејќи името кажува сè. Се работи за блог на Tumblr кој содржи архива на сексапилни гласови, реченици но и акција. Ве интересира како звучи мастурбирањето? Audio Porn има токму такви работи.

Literotica

Песни, слики, приказни, аудио исечоци и слични работи можат да се пронајдат на овој сајт, но секако – сè што е поврзано со еротика. Можеби звучи здодевно, но многумина го сметаат овој сајт за интересен и еротски.

Make Love Not Porn

Овој сајт е наменет за кршење на стереотипот дека сексот треба да наликува на оној од порно филмовите. Тука, “реалните, обични луѓе” претставуваат како изгледа нормален секс во реалниот свет, без специјални ефекти и професионални актери. Нивното мото е едноставно: секојдневниот секс кој обичните луѓе го имаат е најдобриот секс.

XConfessions

Режисерката Erica Lust на овој сајт претставува низа од сексуални и еротски сведоштва и фантазии, раскажани од разни луѓе низ различни земји во светот.

извор:точка.мк