Љубов и Секс

Зборови на ескорт дама која спиела со 10 илјади мажи: “Жени, сами сте виновни што ве користат само за секс”

Постојат многу мислења зошто некои жени остануваат сами, а Гвинет смета дека тоа е поради нивната постојана потреба за емоции и исполнување. “Играјте...
Љубов и Секс

Нова контрацепција за мажите: Заборавете на кондомите, пристигна новата контрацептивна пилула за мажи

Контрацептивните таблети не ја намалуваат сексуалната желба кај мажите Пред неколку месеци, првата машка контрацептивна пилула беше...