Љубов и Секс

Секс роботи за жени – еве кои задоволства ќе ги овозможат!

Секс роботи за жени – еве кои задоволства ќе ги овозможат!

Компанијата за производството на секс роботи – Риалботикс соопшти дека ќе пушти на пазарот и роботи наменети за жени, објави „Дејли мејл”.

„Куќните помошници“ ќе можат да говорат, да ги помнат желбите на своите газдарици и ќе бидат опремени со т.н. „бионички пениси“. Тие ќе бидат оспособени да ги задоволуваат сопственичките онолку време колку што ним им е потребно.

Откако минатата година ги патентираше своите секс роботи за мажи, со облик на жена, директорот на компанијата Мет Мекмилан беше изложен на критики – дека не го земал предвид и понежниот пол.

извор:сител.мк