Љубов и Секс

Валкани сцени кои мора да ги пробате со партнерот

Валкани сцени кои мора да ги пробате со партнерот

Скоро секој маж има по некое валкано филмче некаде во својата соба. Но, дали вие би сакале да му приредите некоја од неговите омилени сцени во реалноста?

 

Сцена број 1

Во продолжение ќе ви опишеме неколку сцени кои што мажите најмногу ги возбудиваат и како истите да ги „одглумите“. Легнете гола на креветот, додека тој се наоѓа во тоалетот или во некоја друга соба, и поставете ги вашите раце на предницата. Кога ќе дојде тој, дозволете му да ви ги растргне рацете и потоа, нежно, да ги стави неговите два прста во вашата В. Вистинските мажи обожаваат да се играат со вашиот клиторис.

Доколку пак сакате ова да го направите во малку поекстремна варијанта, тогаш фатете се со рацете за вашиот плакар или за кваката од вратата, наведнете се и дозволете му тој да ви пријде од позади и да ве задоволи орално.

alt

 

Сцена број 2

Многу мажи сакаат да ги гледаат девојките додека маструбираат. Затоа почнете да се играте со вашето маченце се додека не почувствувате дека сте блиску до оргазам. Кога ќе дојдете до тој момент, стегнете ги вашите нозе и одржавајте се допирајќи го вашиот клиторис се додека не се појави вашето момче. Кога ќе дојде тој, раскажете му дека сте биле валкана и непослушна, и довршете ја работата пред него. Истото ова можете да го направите во малку понаелектезирана ситуација така што целиот „валкан“ чин од вашето сценарио ќе го направите пред него. Застаната пред вашето огледало, а тој нека ве гледа од позади. Но, пред да свршите, застанете и речете му дека играта треба да ја заврши тој..

alt

извор:штипка.мк