Мегафон

Голема вест за обожавателите на „Мојот син“: Ќе се шокирате од новините!

Голема вест за обожавателите на „Мојот син“: Ќе се шокирате од новините!

Обожавателите на серијата „Мојот син“ на телевизија Сител моментално ја следат стората сезона во која семејството Уман и татко Бахри се борат против непријателот Нешат, синот на веќе починатиот Адил Топал кој го закопаа жив.

Деновиве на Инстаграм се појави голема вест за сите обожаватели на серијата, односно беше објавена најавата на второто продолжение на серија.

Имено, она што е изненадувачко е дека во серијата ќе има нови ликови, но ќе ги нема главните – Ајшеѓул и Појраз.

Разврските ќе се случат на крајот од оваа сезона, а што ќе биде со вашите омилени ликови, останува да следите. Инаку, премиерата е закажана за 15-ти декември.