Мегафон
17 март во ВИП арената „Борис Трајковски“

Марија Шерифовиќ за првпат на концерт во Скопје

Марија Шерифовиќ за првпат на концерт во Скопје

Единствената српска победничка на најголемиот музички настан – „Евровизија“, Марија Шерифовиќ одлучи да ги израдува сите свои обожаватели од Македонија и на 17 март 2018 година во ВИП арената „Борис Трајковски“ да одржи концерт за паметење!

Публиката ќе има можност да ужива во најголемите хитови како што се: „Молитва“, „Бол до лудила“, „Паметна и луда“, „Горка храброст“ и многу, многу други.

Билетите за овој концерт, кој се оддржува за првпат кај нас, пуштени се во продажба  и истите може да се набават на сите продажни места на „Купи карти за сè“, „Пола Југотон“, „Југотон“, цвеќарница „Розе“ – Веро2, како и онлајн на www.kupikartizase.com.