Мегафон

Петре Шилегов средствата на Град Скопје наменети за култура им ги подели на своите: Парите од кабинетот за луѓе од кабинетот на градоначалникот (ФОТО)

Град Скопје ги објави добитниците на Конкурсот за финансирање на манифестации, проекти и творештво  на  други корисници и чинители...
Мегафон

Перо Антиќ става крај на кариерата со мега спектакл во Скопје: Многу ѕвезди, меѓу кои и НБА, како Ал Хорфорд и Лука Дончиќ

Перо Антиќ веќе извесно време размислува да стави крај на својата играчка кариера, а сега откри повеќе детали за тоа што мисли да прави...
Мегафон

Скопје, Струмица и Битола… Лане Гутовиќ како Среќко Шоиќ со „Украдена личност“ на мини турнеја низ Македонија

Откако билетите за првата претстава буквално пламнаа за неколку дена, познатиот срспки актер Милан Лане Гутовиќ најавува свое враќање...