Мегафон

(ФОТО) Воопшто не ја очекувате на таа сцена: Познатата македонска пејачка ќе се натпреварува во „Ѕвездите на Гранд“

Во следните изданија на популарното регионално музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“, гледачите од Македонија ќе имаат можност да навиваат...