Мегафон

Стадионот гореше: 2 илјади грла ја пееја „Слушам кај шумат шумите“ на дербито меѓу Вардар и Пелистер (ВИДЕО)

„Честитки 30 години Комити! 70 години Вардар!“ со овие зборови близнаците од „Некст Тајм“ и со изведбата на „Слушам кај шумат шумите“...