Мегафон

Промоција на фотомонографија за цркви и манастири од Македонија

Промоција на фотомонографија за цркви и манастири од Македонија
Издавачката куќа „Табернакул“ вечер од 19 часот во Клуб ресторанот МКЦ ќе ја промовира книгата „The Soul of Macedonia“ од Наце Попов.

– Книгата претставува фотомонографија и опфаќа 38 цркви и манастири од Македонија со текст на англиски јазик. Вечерта, книгата ќе може да се купи по промотивна цена, соопшти „Табернакул“.

На промоцијата на „The Soul of Macedonia“ ќе настапи Band Off.

ИЗвор: Курир.мк