Промотер

„Дно дна“ – ова е песната на Ѓорѓе Балашевиќ која заради текстот му ја забранија во Србија (ВИДЕО)

„Панонскиот морнар“, легендарниот кантавтор Ѓорѓе Балашевиќ објави нова песна. Овојпат таа не е љубовна. Има политичка, човечка, општоцивилизацика...
Промотер

Јоце Панов низ новата песна „Кога те нема“ призна дека ова му се најтажните и најтешки празници досега! (ВИДЕО)

„Ова ми се најтажните, најтешки празници досега“, вели  Јоце Панов , кој за Бадник и Божиќ  ја промовираше својата најнова песна, „Кога...