Промотер

Екстраваганца или… „Казна моја си“ (ВИДЕО)

Екстраваганца или… „Казна моја си“ (ВИДЕО)

Ни претставува огромно задоволство да го најавиме нашиот втор сингл „Казна моја си“ – пишуваат на својот Фејсбук профил членовите на дуото „Екстраваганца“.

Музиката и аранжманот и овој пат ги напишал познатиот композитор од Ресен, Хари Котларовски, додека текстот е на Јовче Воденичаровски.

Миксот, снимањето и мастерингот се повторно направени од  Хари Котларовски, додека  придружните вокали ги пее Јовче Воденичаровски кој заедно со Крсте Калевски – гитара всушност и го сочинуваат дуото.

Видеоспотот е декло на PS visual art, а во него женската улога ја игра Љиља Прентовиќ.

Како сето тоа звучи и изгледа проследете во продолжение.