Промотер

(ВИДЕО) „Браво бенд“ имаат „Нај нај“ женска во новиот спот!

(ВИДЕО) „Браво бенд“ имаат „Нај нај“ женска во новиот спот!

Откако пред неколку месеци го промовираа аудиото за синглот насловен „Нај Нај“, момците од  „Браво бенд“  направија и екранизација на приказната.

Музиката и текстот ги потпишува вокалистот и басист на групата Кире Денов, додека аранжманот е на Горан Гешоски.

За видето пак е заслужен Јордан Манов, а главна протагонистка во приказната е моделот Марина Панова.

Погледнете: