Радио Милева

Александра Пријовиќ повторно легна под нож: Овој пат направи две операции на себе!

Александра Пријовиќ повторно легна под нож: Овој пат направи две операции на себе!

Популарната српска пејачка Александра Пријовиќ пред неколку години себе си се почести со нови гради. Не беше задоволна од стариот изглед, па ги зголеми. Но, изгледа дека и годат ваквите естетски промени и реши да оди чекор понатаму во операциите. Овој пат Пријовиќ подлегна на уште две операции – ги среди носот и ушите.

-Александра беше загрижена поради девијација на носот. И стана напорно да дише додека пее, а често имаше и главоболки. Веќе долго размислуваше за операција, но само ја одложуваше поради работа, меѓутоа, неодамна се реши да ја направи макар и да не настапува неколку недели – вели близок извор на пејачката, а пренесува српски ало.рс и додава:

-Не може да се каже дека беше искомплексирана, но секогаш зборуваше дека би била задоволна ако носот и е правилен. Истото важи и за ушите – вели истиот извор кој открива дека и нејзиното момче Филип Живојиновиќ ја поддржал во намерата.