Радио Милева

Бали Бег настрада и заврши во болница!

Бали Бег настрада и заврши во болница!

Популарниот Турски актер Бурак Озчивит, кого женската публика го знае како  убавецот Бали Бег од серијата ,,Сулејман Величествениот” , се повредил при снимање на филмот „Кан феда” .

Тој го повредил глуждот при снимање на сцана со борба, а како што му рекле докторите ќе мора да лежи најмалку еден месец. Во една сцена со борба со колегата Керем Бурсин, Озчивит незгодно паднал и завршил во болница .

Веста ги вознемири бројните обожавателки на актеротг, кои му посакуваат побрз опоравување на социјалните мрежи .