Радио Милева

„Естрадните адути“ на пејачката беа немирни на новогодишното снимање: Гога Секулиќ прво ја „центрираше предницата“, а потоа ја провери и „задницата“! (ФОТО)

„Естрадните адути“ на пејачката беа немирни на новогодишното снимање:  Гога Секулиќ прво ја „центрираше предницата“, а потоа ја провери и „задницата“! (ФОТО)

На снимањата на бројните новогодишни емисија се собираат голем број естрадни ѕвезди, меѓу кои и беше и Гога Секулиќ, овој пат променета во необична, но  провокативна облека.

Можеби на прв поглед се чини дека фустанот е едноставен и дека Гога е закопчана до нејзиното грло … Но, ако погледнете малку подобро, ќе забележите дека секси деталите се од страна!

Огромните гради на пејачката вообичаено беа немирни (или Гога беше премногу е жива), а како што е  познато таа може да се пофали дека таа е меѓу гордите сопственици на најголемите гради на естрадата, па кутрата се обиде своите „естрадни адути“да ги доведе во ред…

И кога едвај тоа го направи тоа, конечно и олесна! Се разбира, немаше смисла да се држи баш сé  скриено…

Логично, откако ја „центрираше предницата“, требаше да провери и дали е сè на свое место одзади…

И кога беше сигурна дека тоа е тоа, Гога можеше повторно мирно да се релаксира. Единствено останаа да сведочат фотографиите. Ама, кому му е грижа? Ма, само нека биде весело! Онака, новогодишно!