Радио Милева
„Цицачи“

Фетиш секс играта на Луна и Слобо заврши на најпознатиот порно сајт! (ФОТО+ВИДЕО 18+)

Фетиш секс играта на Луна и Слобо заврши на најпознатиот порно сајт! (ФОТО+ВИДЕО 18+)

Најинтересната двојка во регионалното реално шоу „Задруга“, Луна Ѓогани и Слобо Радановиќ ја заинтригираа јавноста со својата љубовна врска и особено со секојдневнотоводење љубов. Деновиве  неколку од нивните видеа од ријалити шпоуто завршија на најпознатата порнографска страница во светот.

За да биде поинтересно, на сајтот “Pornhub” осамнаа три видеа на кои се Слобо и Луна се во акција и тоаво категоријата “ножен фетиш”, а  станува збор за видео снимки во кои Ѓогани и Радановиќ се бакнуваат меѓусебно по нозете, односно Луна му го цица ножниот палец на Слоба.

На првото, Луна во спалната соба му го бакнува и цица палецот на Слоба, додека лежи на креветот и се насмевнува. Радовановиќ ќе го стори истото на следното видео.

Веќе третотото клипче е вистинско изненадување. На него, Луна Џогани сама си го цица својот ножен палец!

Бидејќи овие снимки предизвикаа големо внимание и чудење, новинарите еднаш и го поставија прашањето, зошто тоа го прави, на што таа одговори:

„Знам дека ова можеби ќе ви звучи болно, но многу ги сакам неговите прсти. Палецот му е толку мек, мазен и сладок“ – рекла Луна, и после тоа, прснала од смеа, сфаќајќи дека она што го рече звучи лудо!