Радио Милева

(ФОТО) Како сирена: Сопругата на Саша Матиќ се соблече во бикини на одмор во Занизибар!

(ФОТО) Како сирена: Сопругата на Саша Матиќ се соблече во бикини на одмор во Занизибар!

Ладната зима голем број познати ја заменуваат со топлите краишта на егзотични дестинации.

Еден од нив е пејачот Саша Матиќ, кој со ќерките и сопругата помина десетина дена во Занзибар.

Освен капењето и сончањето, Матиќ не го пропушти ниту возењето со традиционални чамци, уживање во традиционалната занзибарска музика и танц, но и во кулинарските специјалитети на земјата.

Многумина во око им падна фантастичниот изглед на неговата понежна половина Анџелина. Таа во бикини ја истакна својата фигура на модел.

Пејачот во топлите краишта се подготвуваше и за концертната турнеја „Не бих ништа мењао“, која започнува на 14-ти февруари.