Радио Милева

(ФОТО) Не би го познале без брада и мустаќи: Вака изгледа татко Бурхан од „Парампарче“ приватно!

(ФОТО) Не би го познале без брада и мустаќи: Вака изгледа татко Бурхан од „Парампарче“ приватно!

Танер Труан е турски актер кој до својата 49 година има одиграно доста улоги во турски серии, но улогата во популарниот „Езел“ и „Парампарче“ како Бурхан, таткото на Дениз, му донесоа голема популарност.

Во приватноста Бурхан е среќно оженет човек и има две малечки деца, а на личните фотографии на социјалните мрежи иако е истиот човек, изгледа доста поразлично.

Во „Парампарче“ како Бурхан игра улога на негативец, па речиси никогаш не можеме да го видиме насмеан.

Еве како изгледа таткото на Дениз во едно поинакво издание, насмеан и без брада и големите мустаќи.