Радио Милева

(ФОТО) Не е таинствена како другите: Само што се породи Сани веднаш го покажа бебето!

(ФОТО) Не е таинствена како другите: Само што се породи Сани веднаш го покажа бебето!

Изминатата недела фолк пејачката Сања Гроздановска на свет ја донесе ќеркичката Ева и по вторпат се реализираше во улогата на мајка.

Неколку дена подоцна тато Мартин славеше со мекици со најблиските, а пак гордата мама за разлика од праксата на повеќето, веднаш ја покажа својата малечека.

Својот профил на Фејсбук го исполни со многу фотографии од болницата, а особено емотивни се оние каде се заедно целото семејство.

Еве ја новата наследничка на мама Сани: