Радио Милева

(ФОТО) Папараците ја „уловија“ Тијана во шопинг и направија драма од тоа што купува!

(ФОТО) Папараците ја „уловија“ Тијана во шопинг и направија драма од тоа што купува!

Тијана Дапчевиќ не им робува на стереотипите, така што гардероба купува по поволни цени.

Таа отсекогаш имала автентичен моден израз, а српските папараци ја „уловија“ додека купува гардероба во еден бутик каде има половина намалување.

Имено, папараците на српски „Ало“, ја фотографираа Тијана додека внимателно избира парчиња на попуст и длабоко е навлезена во „копање“ на најдоброто за себе.

Кога го пронашла она што и треба, нормално се упатила кон касата за плаќање.

Икако нема ништо необично во тоа што купува на попуст, медиумот го стави ова меѓу првите вести.

извор:alo.rs