Радио Милева

(ФОТО) Покусо не можеше: Рада веќе не бира место каде го покажува задникот!

(ФОТО) Покусо не можеше: Рада веќе не бира место каде го покажува задникот!

Рада Манојловиќ не се труди да го сокрие и покрие своето тело, а нема ни причина поради идеалната линија, иако нема ниту една естетска операција.

Манојловиќ веќе 10 години им дава предност на мини здолништата, па често се одлучува за ултра жешки изданија.

До душа, не ретко покажува и повеќе од што сака, но ако се земе во предвид колку е згодна, се што покажува барем не е непријатно за око.

Овој пат, уште од доаѓањето на снимање во „Гранд“, Рада го привлече вниманието на фотографите, а со изгледот им најави дека ќе има врело снимање.

Уште откако излезе од возилото, „проблемите“ почнаа. Се сврти да ја земе чантата од задното седиште, а капутот се подигна и го откри задникот на Рада.

А тогаш… следеше вистинско препотување во студиото. Првин на малиот стол, а потоа и на сцена!

фото: Marko Jovanović