Радио Милева

(ФОТО)Рада Манојловиќ позираше со сестра си, но погледот ќе ви бега само кон еден детаљ!

(ФОТО)Рада Манојловиќ позираше со сестра си, но погледот ќе ви бега само кон еден детаљ!

Пејачката Рада Манојловиќ се почесто ги објавува најблиските од семејството. Нејзината сестра и е најголема поддршка и постојано е до неа за се што е потребно, пред се за сестрински разговор кој е незаменлив.

Деновиве убавата Рада го дополни својот Инстаграм со неколку фотографии со сестра си, на кои таа е во провокативно издание од кус фустан, додека сестра и скромна и ненаметлива.

Од приложеното тешко дека погледот ќе го задржите подалеку од долгите и голи нозе на Рада кои го имаат целосниот фокус од фотографијата.

Иако се сестри, тие воопшто не потсетуваат една на друга, Рада висока и згодна, додека нејзината сестра, нешто поситна, едноставна и не така маркантна.