Радио Милева

(ФОТО) Северина со синчето и Игор замина за Париз и веднаш почна да му оди на нерви на поранешниот!

(ФОТО) Северина со синчето и Игор замина за Париз и веднаш почна да му оди на нерви на поранешниот!

Познато е дека поранешниот на Северина,а наедно и татко на нејзиното дете, Милан Поповиќ, најмногу се нервира кога Игор Којиќ , моменталниот сопруг на Севе се фотографира со неговиот малолетен син и тоа се појавува на интернет.

Севе Игор и малиот заминаа за Париз, а таму пејачката веднаш почна со овековечување спомени…

Иако на суд најголемите проблеми доаѓаат поради тоа, Игор повторно позираше со  четиригодишниот Александар.

Дали Милан повторно ќе пламне поради ваквото однесување, останува да видиме…