Радио Милева

(ФОТО) Што и текна: Јелена Томашевиќ објави романтични фотографии со сопругот!

(ФОТО) Што и текна: Јелена Томашевиќ објави романтични фотографии со сопругот!

Пејачката Јелена Томашевиќ е позната по тоа што ретко открива детали од приватноста, но деновиве направи преседан од Дубровник и објави неколку романтични фотографии со сопругот.

Таа и Иван Босиљиќ со ваквите фото-моменти покажаа дека им цвета во љубовта и дека уживаат во секој поминат миг заедно.

На профилот кај пејачката обично стојат само фотографии поврзани со музичката кариера, но овој пат не додржа на сите да им покаже колку хармоничен е нејзиниот брак.