Радио Милева

Како близначки: Анастасија откри што делат таа и Цеца! (ФОТО)

Како близначки: Анастасија откри што делат таа и Цеца! (ФОТО)

Анастасија Ражнатовиќ и нејзината мајка Цеца Ражнатовиќ се многу блиски. Со оглед на тоа дека Анастасија често ја споредуваат со Цеца, наследничката на фолк ѕвездата реши да открие еден детаљ помалку познат за јавноста.

Анастасија открила дека понекогаш ја делат истата облека со нејзината мајка.

Мојата мајка е навистина згодна жена и нема проблем со килограмите и „влегува“ во се што е мое, а понекогаш мене ми е мало, нешто што неа и стои добро. Нема тука никакви проблеми. Мака ми е, ми се повраќа од глад. Вие не знаете како е кога треба да добиете, рекла Анастасија и додала:

Секогаш кога ќе земе нешто од мојот плакар тоа е да извади нешто свое. Тоа е најчесто. Таа од мене главно зема маици и тренерки за преку ден, а јас од неа некои работи за ноќни излегувања, рекла ќерката на Цеца.