Радио Милева
Блазе си му...

Кој е човекот кому му е дозволено она, за кое другите само сонуваат: Чија рака јавно ги допира градите на Цеца?

Кој е човекот кому му е дозволено она, за кое другите само сонуваат: Чија рака јавно ги допира градите на Цеца?

Додека многу припадници на посилниот пол си замислуваат да бидат со неа, таа ужива во нејзиниот живот.
Цеца го посети својот долгогодишен пријател за да се подготви за претстојната свечена прилика што ја очекуваше.

Облечена во црвен фустан таа мирно се насмевнуваше додека нејзиниот соработник  Душан Лазиќ – Лаза се обидуваше  дури и кога станува збор за шминката на пејачката, Цеца да блеска,  па и ги сенчаше градите и телото прекривајќи ги со пудра во прав.

„Блазе си му на човекот…“ – беа само некои од коментарите постирани покрај видеото.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on


Комплименти за изгледот на фолк ѕвездата и изрази на задоволство… Ама туѓо… На шминкерот на Цеца, кому му е дозволено да чепка и допира таму, каде што другите можат само да сонуваат!