Радио Милева

По несреќата и ова им фалеше: Бали Бег и Неџла на големи маки во бракот!

По несреќата и ова им фалеше: Бали Бег и Неџла на големи маки во бракот!

Таа постојано е ангжирана да снима реклами за познати бренови каде е заштитно лице, а пак тој на снимањето на новиот филм се повреди и не може да се грижи за ништо околу домот.

Турските актери Бурак Озчивит и Фахрие Евџан неодамна откако се венчаа купија голема вила, но сега нема кој да им помага.

Тие имаат живот како големи холивудски ѕвезди, но не можат да најдат помошничка која нема да открива што се случија зад ѕидовите од нивниот дом.

Веќе се обратиле до неколку агенции за помош, но никој не им гарантира дискреција.

Се обратиле и кај пријатели, но и тие не можат со сигурност да им ветат дека се што им се случува дома, ќе остане таму.

Инаку, Фахрие моментално е заштитно лице на модниот бренд Котон и Лореал, а пак Бурак снимаше нов филм во кој се повреди.