Радио Милева

За влакно и избега на смртта: Ќерката на српскиот пејач доживеа страна сообраќајка

За влакно и избега на смртта: Ќерката на српскиот пејач доживеа страна сообраќајка

Ќерката на починатиот српски пејач Нино Решиќ, која се натпреваруваше и во „Ѕвездите на Гранд“, имаше страшна сообраќајка, пишуваат српките медиуми.

Сандра за да избегне друг автомобил, изгубила контрола и удрила во банкина.

Според нејзиното тврдење возачот кон неа се наишол со голема брзина, а за да го избегне удрила во банкината.

Сандра е во болница, има сериозна повреда на рамото, а препорачано и е строго мирување за побрзо закрепнување.