микрофон

Пронајдени се 5 резултати на тема „микрофон“
Радио Милева

Македонската пејачка Девана што и да фати-добро го држи, а и добро и стои… Од микрофон, пиштол, до рогови… (ФОТО)

Македонската пејачка Девана Ѓорѓиевска, попозната под уметничкото име  Девана Нардели покрај професионалните ангажмани и обврски...
Радио Милева

Пејачката Девана Нардели откри две нешта: Каква скара душата и бара, а и дека без добар „Шур“, нема добар жур! (ФОТО)

Македонската пејачка Девана Ѓорѓиевска, попозната како Девана Нардели покрај  професионалните ангажмани и обврски како пејач во Македонската...