премиера

Пронајдени се 12 резултати на тема „премиера“
Промотер

Тања, Дац, Нина, Микиќ и Ивица имаат… „Кец на десетка“ – насловната тема од истоимената претстава на МНТ (ВИДЕО)

Во новата комедија на МНТ  насловена „Кец на десетка“ од Митко Бојаџиски, а во „колективна“ режија на Драган Спасов Дац, Јордан Симонов...