рсбсп

Пронајдени се 12 резултати на тема „рсбсп“
Мегафон

РСБСП: 7.330 сообраќајки, 122 загинати лица- во Пехчево регистрирани 100 % од автомобилите, во Кратово обожуваат да стиснат на педалата за гас

Поради непочитување на правилата за ограничување на брзината и за држење страна и правец на движење, во Македонија од јануари до ноември...