викторија лоба

Пронајдени се 16 резултати на тема „викторија лоба“
Радио Милева

Меѓу сите славни странци: Еве која наша пејачка влезе во „македонската алеа на заслужни странски великани“! (ФОТО)

Македонската поп пејачка влезе во „македонската алеа на великаните“. На оние кои не се Македонци до душа, ама исто како да се! Зашто...
Радио Милева

Македонската пејачка во „задолжителна“ зимска опрема: Кој шета по дома (раз)гол(ен), надвор се смрзнува! (ФОТО)

Зима, зима, епа што? Ако е зима не е лав, важно е да си жив и здрав… Ама важно е и да не си смрзнат! Како нејзе! Зимата уште не е ни дојдена...