Живот и Стил

Скопски вински салон – Винодонија 2017: Професионална дегустација со чашите на Ридел со Стефано Канело

Во рамките на годинешното издание на најзначајниот вински настан, Винодонија, сите вљубеници во виното ќе имаат можност да присуствуваат...