Живот и Стил

Овие хороскопски знаци се шармантни но, манипулатори – еден е „цар” меѓу нив

Овие хороскопски знаци се шармантни но, манипулатори – еден е „цар” меѓу нив

Постојат хороскопски знаци кои се многу шармантни, но знаат многу да лажат и да бидат манипулатори.

Прва на списокот е Скорпијата. Тие се мајстори за лаги и толку се добри во тоа што и сами почнуваат да си веруваат.

Тука се и рибите кои важат за емотивен знак, но секогаш се добро пресметуваат и знаат да манипулираат.

Тука е и Близнакот, кои лажат еднакво добро како и Скорпијата.

извор:пресс24.мк