Живот и Стил

Кога ќе ги видите бујните гради на ќерката на легендарниот голман, ќе ви биде јасно зошто ја следат 45.000 луѓе

Георгина Симан е ќерка на легендарниот англиски голман Дејвид Симан, кој заминал во пензија во сега веќе далечната 2004. година. Иако...