Живот и Стил

(ВИДЕО) Бездушни: Медицинска сестра го стискала бебето за глава, а други две снимале и се смееле!

(ВИДЕО) Бездушни: Медицинска сестра го стискала бебето за глава, а други две снимале и се смееле!
Родителите веднаш го пријавиле случајот, истотака сестрите веднаш заработиле отказ.
Едно бебе од Саудиска Арабија имала многу среќа додека било во рацете на една благо речено сурова медицинска сестра.
Бебето е донесено во болница поради инфекција, а на видеото кое го шокираше светот се гледа како сестрата го стиска неговото главче со двете раце додека друга тоа го снима низ гласна смеа.
 Родителите сосема случајно преку пријател дознале дека видеото го има насекаде низ интернетот, па тие ги превземале сите мерки сестрите да бидат казнети. Тројца вработени од породилното во Таид се идентификувани и отпуштени, а исто така одземена им е и дозволата за работа.
Таткото на бебето за медиумите дал изјава во која потврдил дека видеото го дознал преку пријател, како и дека бебето престојувало во болницата 10 дена поради инфекција.
.
извор:сител.мк