Живот и Стил

(ВИДЕО) Каков малер пред камери: Еве зошто сите се смеат на сметка на презентерката на временска!

(ВИДЕО) Каков малер пред камери: Еве зошто сите се смеат на сметка на презентерката на временска!

Оваа снимка насмеа илјадници луѓе ширум светот за многу кратко време.

Имено, во емисиите што одат во живо често се случуваат некои непредвидливи ситуации, па таков беше случајот и со водителката на временската прогноза.

Додека ја водеше емисијата, во еден момент се лизна на подот и падна со сите четири нагоре.

Снимката за кратко време го обиколи светот и измами насмевка на многу лица. Кога ќе го погледнете и вие нема да останете рамнодушни.

A post shared by Koja Vitez (@vitezkoja81) on