Живот и Стил

(Видео) Нејзиниот сопруг не се бричел 15 години, кога го видела среден и без брада занемела

(Видео) Нејзиниот сопруг не се бричел 15 години, кога го видела среден и без брада занемела
Џош има 38 години, но поради својата брада изгледа како да е стар. Кога ја напуштил воената служба, едноставно престанал да се бричи.
Ја негувал својата брада 15 години, се запоставил и со гардеробата, јакната и не ја соблекувал, како и фармерките и своите чизми. На неговата жена Хади таа немарливост почнала сериозно да и пречи, па и се обратила на Опра Винфри, молејќи ја нејзиниот стилист да се обиде да го среди нејзиниот маж.
Кога конечно завршиле, никој не можел да го препознае, а покрај сјајниот изглед, Џош изгледал 5 години помладо.
Погледнете…