Живот и Стил

(ВИДЕО) Tинејџери открија напуштен воз во Скопје, погледнете што пронајдоа внатре!

(ВИДЕО) Tинејџери открија напуштен воз во Скопје, погледнете што пронајдоа внатре!

Нема да можете да поверувате што се тие најдоа во напуштениот воз, стари книги кои говорат за безброј работи поврзани околу возовите и нивната работа, слики кои датираат од пред 50/60 години, секако стари изгужвани некои и скоро уништени.

Погледнете го видеото кое младите момчиња го снимиле, ќе ви биде јасно.

Секако ке ја имате и можноста да видите и како изгледале старите возови и нивните ентериери.

А воедно и во каква состојба се наоѓаат тие!

извор:вечер.мк