вторник, 27 јуни 2017  |  Вести денес: 57

Категорија: Катапулт

  Lithiüm – „Dirty games“ (ВИДЕО)

  Lithiüm – новиот  пост-гранџ бенд кој доаѓа од Македонска Каменица има нова песна. Тие на 14 декември, 2016 година... Повеќе

  Toreadors – „Tormenta“ (АУДИО)

  „Тореадорите“ од Битола после неколку месеци ја прикачија нивната нова песна со име „Tormenta  (После бурата)“... Повеќе

  DATWiNZ – „Bang bang“ (АУДИО)

  Близнаците се враќаат на сцената со трап звук, директно од Струга со нова група насловена како “DATWiNZ”. Со музика... Повеќе