вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 43

Нема да погодите: Ова е вистинското име на Ана Бекута, го промени поради кариерата!

Пејачката Ана Бекута е родена на 6 септември 1959 година во Прибој. Во 1985 година стана многу популарна, а на предлог на Предлог Вуковиќ Вукса го промени името под кое стана позната.

Нејзиното вистинско име е Нада Полиќ, а причината за промената на името е разбирлива бидејќи во тоа време имало многу девојки кои се викале Нада кои се занимавале со музика.

ana bekuta

#Коментари
[fbcomments]