четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 37

Од македонски народни приказни правец во Лондон: Лазар Бараков ужива со семејството (фото)

Актерот Лазар Бараков секогаш имаше интересни улоги, па од ѓавол до слуга и будала сме го виделе во секакво издание во македонските народни приказни.

Лазар, иако е во седмата деценија од животот, знае како да ужива со сопругата Лилјана и децата Македонка, Викторија и Александар.

Токму деновиве тој прикачи фотографии од Лондон со своите деца. Сигурни сме дека минуваат мигови за паметење во еден од најубавите градови на светот.

#Коментари