четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 37

Да ја продадеме Македонија и македонскиот народ за синот на Кочо да се врати дома

Да ја продадеме Македонија и македонскиот народ за синот на Кочо да се врати дома!!!

Да ја продадеме Македонија и македонскиот народ за синот на Кочо да се врати дома!!!

ПЛЗ РТ РТ РТ РТ РТ РТ РТ РТ РТ!!!

 

#Коментари