четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 37

ФОТО: Тетово е град на депониите- спиеш ли мирно Теута Арифи?

 и се е можно, мислам дека редно време е да го назначиме како  Спиеш ли мирно ?

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

 и се е можно, мислам дека редно време е да го назначиме како 
Спиеш ли мирно ?

#Коментари