сабота, 23 септември 2017  |  Вести денес: 36

Ова го нема ни во Данска: На вакви збунети типови не им се доверува ниту киоск, а не пак државен буџет!

Силен и елоквентен говор на министерот Тевдовски на денешната елаборација на ребалансот на буџетот пред Комисијата за буџет при Собранието на Р.Македонија.

Објасни се, и за универзитетите, и за образовението. Не ја заборави и поентата на буџетот, а ниту енергијата меѓу пратениците.

#Коментари