понеделник, 25 септември 2017  |  Вести денес: 67

Зарем е истата жена? Како изгледала Стоја пред 19 години, разликата е огромна!

Кога во 1998 година го објави нејзиниот прв албум, Стоја изгледала сосема поинаку.

Стоја на својот Инстаграм објавила како изгледало пакувањето од првиот албум, а нејзините обожаватели останале без текст.

Сега нејзин заштитен знак се бујните гради и задник, но таа 1998 година била слаба, со различна фризура и тешко ќе можете да ја препознаете.

 

#Коментари
[fbcomments]