понеделник, 25 септември 2017  |  Вести денес: 67

ВО ЖИВО: Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ

Во 14:15 часот, во просториите на Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ, ќе се одржат три последователни прес конференции за медиуми.

извор:Курир
#Коментари