понеделник, 22 мај 2017  |  Вести денес: 65

Импресум

ВИСТИНА.МК 

Контакт: info@vistina.mk

 

ГЛАВЕН И ОДГОВОРЕН УРЕДНИК:

Антонио Димитриевски

 

УРЕДНИК НА ДЕНOT:

Симона Симионова 

simona@vistina.mk

 

 РЕДАКЦИЈА:

Слободанка Илиева – новинар

Моника Пејоска – новинар

Христина Ѓоргиевска – новинар